fbpx Lelkemnek projekt | Mályvavirág Alapítvány

Lelkemnek projekt

Minden évben számos projekttel foglalkozunk : könyvekkel, rendezvényekkel, kiadványokkal igyekszünk segíteni az érintettek útját, és azon dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a megelőzés fontossága, annak lehetőségei.

2020-as legújabb projektünk, amihez támogatókat keresünk, az előbbi kategóriába tartozik. Decemberre elkészül Lelkemnek című foglalkoztató-kiadványunk, amely most az érintettek lelkéhez szól. Szeretnénk nekik megkönnyíteni a kórházban és az otthon töltött napokat, ezzel a céllal állítottuk össze ezt a gyönyörű kiadványt.

Terveink szerint minden évben 2000 példányt szeretnénk nyomtatni és eljuttatni azokhoz, akiknek segíthetünk. Ennek a mennyiségnek az éves nyomdaköltsége 1 500 000 Ft. Ez talán elsőre soknak tűnik, de gondoljunk bele, ezzel az összeggel kétezer nő lelki rehabilitációját támogatjuk, ami nagyon-nagyon fontos dolog, és legtöbbször az érintettek ehhez nehezen jutnak hozzá. Sokszor előfordul, hogy a beteg nem tud a saját pénztárcájából kifizetni a pszichológust, vagy adott intézményben nem jut hozzá, és olyan is előfordul, hogy szégyelli, nem vallja be, hogy szakemberre, szaksegítségre lenne szüksége, pedig az ilyen irányú támogatás is kiemelten fontos a felépülés során. A lélek gyógyítja a testet és a test a lelket!

Nagyon örülünk a legkisebb és a nagyobb összegű támogatásoknak is, mindegyik közelebb visz minket ahhoz, hogy segíthessük az érintettek lelki gyógyulását is.

Magánszemélyként úgy segíthetsz, hogy az erre a célra szánt összeget átutalod a Mályvavirág Alapítványnak. Bankszámlaszámunk:11742180-20081191 

A közlemény rovatba, kérjük írd be, hogy "Lelkemnek".

Cégként is tudsz minket támogatni: kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy együttműködési szerződés keretében megállapodhassunk a részletekről. Alapítványunk közhasznú szervezet. 

Elérhetőség:
Tóth Icó, elnök
toth.ico [at] malyvavirag.hu
06-30-504-1160
Projektleírás:
LELKEMNEK

Foglalkoztató kiadvány - pszichológiai támogató füzet

A rehabilitáció a diagnózistól kezdődik. Több eleme van, amivel fizikailag tudjuk támogatni a gyógyulást, felépülést és kevesebb a lelket támogató pszichológiai lehetőség. Ezért készítettük el a Lelkemnek c. kiadványt, amely egy több, mint 100 oldalas foglalkoztató “füzet”. A kórházba érkezéstől kezdve, saját tempójában töltheti ki az érintett, készítheti fel magát a kezelésekre, és kíséri végig a betegúton. A kiadványban rejtvény, színező, teremtőműhely, felnőtt mese, kvíz, origami és egyéb foglalkoztató gyakorlat is található.

A Mályvavirág szirmai alatt a kiadványt készítette: dr. Désfalvi Judit (SOTE pszichológus), Györffy Kinga ( Retorikai előadástechnikai tanácsadó, tréner, egyetemi oktató  ), Kelemen Vivien (pszichológus), Kreidl Márta (pszichológus), dr. Kádár Annamária ( pszichológus, tréner, egyetemi oktató). Rajzolta: Szuhai Ágnes.

Az elkészítésben részt vett: Rejtvényfejtők Országos Szövetsége

A Mályvavirág Alapítvány számos kiadványt készít és fordít le (https://malyvavirag.hu/kiadvanyok), ezek nagy része online formába is használható. A Lelkemnek c. kiadvány viszont egy kifejezetten nyomtatásra szánt termék, másképpen használni nem is lehet.

Lapozz bele!