fbpx Érintetteknek | Mályvavirág Alapítvány

Érintetteknek

"Ha megfogod kezem és azt szorítja más, tudnunk kell, ez az összetartozás..."

Te is nehéz utat kaptál. Nem könnyű lépdelni ezen, de Te magad vagy az, aki ezt testileg-lelkileg megéli, akinek rengeteget kell tennie önmagáért és átmenni mindenen, ami ezzel jár.
Amikor nem vagyunk ebben egyedül, sokkal könnyebb. Legyen egy bátorító szó, egy jó információ, egy ölelés, hogy érezzük az erőt ahhoz, hogy az úton végigmenjünk, és egyáltalán, hogy tudjuk melyik utat válasszuk.

Szeretnénk mi is megfogni a kezed és segíteni, hogy erőt érezz, hogy sorstársakkal beszélgess, hogy láss, találkozz olyanokkal, akik túl vannak rajta.  A gyógyult sorstárs egyfajta példakép, főleg a nehéz pillanatokban ahhoz, hogy tudjunk hinni. Segítünk információkkal, praktikákkal, legyen ez egy rendezvény, találkozó keretein belül, vagy egy kis füzettel, könyvvel.

Mi, a Mályvavirágok vagyunk, érintettek, gyógyultak, egészséges nők, mi mindnyájan itt vagyunk ebben a közösségben, eszmében. Segítjük egymást és addig, amíg szeretnéd melletted állunk! 

Addig fogjuk a kezed, amíg engeded, és olyan szorosan, ahogy jó és segítő...

Várunk a Mályvavirágok közössége titkos és zárt Facebook csoportunkba! Pozitív hangulatú, egymást segítő gyógyulók és gyógyultak csoportja ez azzal a céllal, hogy egyetlen kérdésed se maradjon megválaszolatlan. A "titkos és zárt" pedog azt jelenti, hogy a tagokon kívül senki nem látja, hogy részese vagy a csoportnak és mit írsz. Várjuk jelenkezésedet az info [at] malyvavirag.hu-n vagy a Mályvavirág FB oldalán privát üzenetben. Kérjük, mindenképp írd meg a FB bejelentkezéshez használt email címedet, csak erre tudjuk elküldeni a meghívót a csoportba. Köszönjük, ha ezzel együtt röviden megírod a történetedet is nekünk.

Emellett pedig böngészd, olvasd ezt a honlapot, azért hoztuk létre, hogy egy helyen elérhető legyen minden fontos információ a betegségről és a gyógyulásról.

 

Tóth Icó

2014. 05. 30.

 

A cikkben található információk nem helyettesítik a szakorvossal történő konzultációt!