fbpx Megjelent a MályvaZseb! | Mályvavirág Alapítvány

Megjelent a MályvaZseb!

MÁR KAPHATÓ A MÁLYVAZSEB - HPV ÉS MINDEN, AMI MÉG BELEFÉRT CÍMŰ KÖNYV A LIBRI ÉS A LÍRA KÖNYVESBOLTOKBAN, VALAMINT A MÁLYVAVIRÁG ALAPÍTVÁNY WEBSHOPJÁBAN!

Napjainkban egyre többet hallhatunk a humán papillomavírusról, és már nem csak a méhnyakrák vonatkozásában, hanem más, esetenként a férfiakat is érintő, a vírus által okozott egyéb daganatok és elváltozások kapcsán is. Egyre több figyelmet kap a HPV-alapú szűrések elérhetősége, gyakoribb a HPV-teszt és a HPV-önmintavevő használata. A vírus jelenléte nőkben és férfiakban egyaránt kimutatható. Fontos, hogy tudjunk a HPV-ről és ismerjük a lehetőségeinket! Mindezek miatt nagyon hasznos a HPV-ről szóló információkat egészben látni; eloszlatni a kétségeket, megszabadulni a vírushoz kapcsolódó félelmektől, elfogadni, hogy ez a probléma egyelőre az életünk részét képezi. Ismernünk kell tehát a lehetőségeinket, és nem árt tisztában lenni a HPV ellen folytatott küzdelem legújabb eredményeivel.

Dr. Lukács Edina és Tóth Icó műve - melynek társszerzői dr. Bartha Tünde, Spanics Cosette, Árváné Egri Csilla és Matics Kata, valamint melyet elismert hazai szakorvosok lektoráltak – Európa-szerte egyedülálló, hiánypótló tájékoztató anyag. Aki a kezébe veszi, megtudhat mindent a HPV-ről, a vírus okozta elváltozásokról, betegségekről, a diagnosztikai és kezelési módokról. A könyv segítségével nem csak a gyakorlati kérdéseinkre kaphatunk választ, de rápillanthatunk a betegségek lelki perspektívájára is. Fontos hangsúlyt kap benne a prevenció is.

Tóth Icó, a Mályvavirág Alapítvány elnöke szerint rendkívül fontos, hogy mindenki könnyen találjon szakmailag hiteles, ugyanakkor érthető válaszokat a felmerülő kérdésekre. „Azért állítottuk össze ezt a kiadványt, hogy az olvasó – akár érintettként, akár „csak” érdeklődőként – többet tudjon meg a humán papillomavírusról, hogy megértse, miért is olyan fontos a megelőzés, hogy megismerje a témához kapcsolódó fogalmakat, meghatározásokat, valamint, hogy mindenkinek motivációt adjunk a rendszeres szűrésekhez. Figyeljünk magunkra és a társunkra!”

A zsebkönyvet elolvashatjuk egészben, de használhatjuk állandó segítőként is, ha valamit nem értünk, vagy többet szeretnénk róla tudni. 

Hálánkat szeretnénk kifejezni a könyv szakmai lektorainak:

dr. Major Tamásnak, dr. Koiss Róbertnek, dr. Pálfalvi Lászlónak, dr. Kovács Ilonának,  dr. Sobel Gábornak. dr. Kiarash Bahrehmandnak, dr. Dudnyikova Annának, dr. Sztipits Tamásnak, dr. Révész Mónikának, Kreidl Mártának.

A könyv teljes lektorálásáért külön köszönet dr. Novák Zoltán Főorvos Úrnak!

Köszönjük a támogatóknak, hogy segítettek valóra váltani az egyik Mályva-álmot, hogy ismét a nők mellé álltak!

Roche Diagnosztika Kft. 

Synlab Hungary Kft.  

Tabuk nélkül-intimhigiénia

Ezentúl tehát a MályvaZsebben található információk mindenki számára, egy helyen összegyűjtve bármikor elérhetőek. 

A könyv megvásárlásával a Mályvavirág Alapítványt támogatod!A könyvet itt tudod megrendelni!