fbpx Sallai Krisztina | Mályvavirág Alapítvány
Sallai Krisztina

Sallai Krisztina

Kuratórium tagok
Projektvezető

„A legszebb pillanatok azok, amikor két remekmű találkozik.”- ezt az idézetet kaptam 2013. októberében az Icóval történt első találkozásunk alkalmával. Akkor egy projekthez – az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét hazai rendezvényének megszervezéséhez kérte segítségemet. Azóta immár a negyedik Megelőzési Hét szervezésébe vágunk bele, így láthatóan elköteleződtem. Az elmúlt közel négy év alatt az Alapítvány, ahogyan a Mályvavirág szárba szökkent, kinyílt, virágzik.

Számos rendezvény, prevenciós előadás, kitelepülés, kommunikációs kampány szervezésének részese lehettem, vagyok egy nem mindennapi CSAPATBAN.  Közben az önkéntes koordinátori funkció is „engem választott”, így egy számomra eddig ismeretlen szakmai területtel is gazdagabb lettem.

A megelőzés, egészségünk védelme, az érintettek összefogása, a közösség építése továbbra is prioritást élveznek gondolataimban, tevékenységeimben, mindennapjaimban. Sok-sok felemelő, felejthetetlen pillanatban volt, van és bizonyosan lesz részem az alapítványi munkám során, sokat tanulok, és ezáltal a családom, gyerekeim is őszinte támogatással vannak a Mályvavirágok irányába. Igazi Mályva-család lettünk, Támogató Nagyszülőkkel, Apával és „Mályvavirág Bimbó” Srácokkal. Tisztelettel, szeretettel és alázatos munkával igyekszem segíteni immáron kuratóriumi tagként a Mályvavirág Alapítvány munkáját „a méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért”!