A méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért
Mályvavirág - Együtt a méhnyakrák ellen

Mályvavirág Klub

Ezen az oldalon a Mályvavirág Klubról, alapítványunk kezdeményezéséről olvashatsz. Válassz bal oldali menüpontjaink közül, ha a kezelésről, a gyógyuláshoz vezető útról szeretnél többet megtudni!  

A Mályvavirág Klub keretein belül rendszeres beszélgetéseket, előadásokat szervezünk, melyek egyrészt a megelőzéssel kapcsolatos tájékoztatást, másrészt az érintettek számára oly fontos lelki segítségnyújtást hivatottak szolgálni.

Hiszünk abban, hogy a testi és lelki egészség összefüggenek. Célunk, hogy a beszélgetések során olyan megértő, támogató légkört alakítsunk ki, amely feltölt energiával és a mindennapokban is arra emlékeztet, Veled vagyunk!

Fontos, hogy beszélgessünk! Így jobban meg tudjuk ismerni ezt a betegséget és segíthetünk egymásnak! Pont ez a lényege annak is, ha kezem nyújtom, te megfogod, és a másik kezeddel mást érsz el vele. Egy találkozó, egy finom tea vagy kávé mellett, sokat hozhat mindenkinek. Gyógyulást? Megelőzést? Barátokat? Mozgalmat? Életet? … Nem vagy egyedül, ha bajban vagy!’

A klubon minden alkalommal részt vesz Tóth Icó, az alapítvány elnöke és dr. Bartha Tünde, nőgyógyász. Szeretnénk, hogy itt minden eddig megválaszolatlan kérdésre megnyugtató választ kaphass. 

A Mályvavirág klub havonta kerül megrendezésre.

Visszajelzések:

„Nagyon felemelő volt számomra látni azt, milyen hatalmas erővel, kitartással rendelkeznek ezek a nők!! Minden megpróbáltatás ellenére tudnak igazi nők lenni, képesek mosolyogni és bátran szembenézni az élet kihívásaival. Örülök, ha egy kicsit is részesei lehetünk annak, hogy könnyebben vegyék az akadályokat, amiknek nehézségét egészséges nőként fel sem tudjuk fogni.” – Szabó Szilvi, Mályvavirág Alapítvány, önkéntes

"Nagyon örülök, hogy létrehoztátok ezt az alapítványt és végre van egy közösség, egy hely, ahol a (volt) méhnyakrákos nők is találkozhatnak, megbeszélhetik a problémáikat, és nem utolsó sorban jó programokon vehetnek részt. Engem 7 éve műtöttek, és annak idején én is csak a nőgyógyászomtól, valamint a neten kutatva jutottam információkhoz." - Farkas Edina

Hírek

Meghívó Fejős Éva novellabemutató estjére

2019.06.10.

A Mályvavirág alapítvány meghívja Önt Fejős Éva: Citrom-vanília, ebben a sorrendben című novellabemutató estjére.

Vigyázz! Kész! Fűzz!

2018.12.14.

A Mályvavirág Alapítvány idén ősszel is országos programot hirdet a XIII. januári Európai Méhnyakrák Megelőzési Hétre (EMMH)

BRCA és petefészekrák a témája Fejős Éva új novellájának

2018.11.14.

A tizenharmadik villamos című novella a Mályvavirágok felkérésére készült. 

Libellus és Napló

Libellus és Napló

Szokták azt is mondani, hogy ez a “remény könyve”

Támogatás

Mályvavirág - Támogassa alapítványunkat a méhnyakrák ellen

Támogasd a munkánkat,
segíts, hogy segíthessünk!