fbpx Horváth Szilvia | Mályvavirág Alapítvány
Horváth Szilvia

Horváth Szilvia

Kuratórium tagok

A Bátor táborban töltött évek során erősödött meg bennem, hogy számomra az egyik legszebb dolog az életben reményt adni, utat mutatni, segíteni olyanoknak, akik nehéz helyzetben vannak. Hiszem, hogy szeretettel, empátiával, egymásra odafigyeléssel sok minden megváltoztatható.

Közgazdászként több iparágban, marketing, kommunikáció, stratégia területeken szereztem tapasztalatot, jelenleg az Egis üzletfejlesztési csapatában dolgozom. Korábbi munkám során orvosokkal, védőnőkkel, tanárokkal működtünk együtt annak érdekében, hogy a méhnyakrák elleni védőoltásról minden édesanya, tinilány és fiatal nő tudjon, és dönthessen arról, hogy a megelőzést válassza. Küldetéstudat vezérelt ebben a munkakörben, így amikor Icó felkért, hogy hozzuk létre az Alapítványt, nem volt kérdés számomra, hogy azonnal igent mondjak.

Szívügyem az Alapítvány stratégiai tervezése, a fő irányainak kidolgozása, ezek megvalósításának elősegítése, hogy biztosítani tudjuk a folyamatos fejlődést, növekedést. Emellett a honlapunk, a Facebook oldalunk illetve és az arculatunk alakításával járulok hozzá ahhoz, hogy szerethető és minél szélesebb körben ismert és elismert legyen az Alapítvány munkája.