A méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért
Mályvavirág - Együtt a méhnyakrák ellen

Dr. Simon Tamás professzor

Dr. Simon Tamás professzor az ELTE egyetemi tanára, a Magyar Rákellenes Liga elnöke így méltatta a könyvet:

„A könyv azért is aktuális, mert Magyarországon évente több, mint ezer méhnyakrákos beteget fedeznek fel és közel ötszázan meghalnak ebben a betegségben, pedig ez a betegség részben fiatalkori védőoltással megelőzhető és rendszeres rákszűréssel időben, gyógyítható stádiumban felfedezhető… Javaslom, hogy minden fiatal nő olvassa el Tóth Icó könyvét és tanuljon belőle szeretetet, helytállást és merítsen belőle erőt.”

Dr. SImon Tamás professzor

Dr. Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere

„Tóth Icó a könyvvel és az általa elindított mozgalommal egy rendkívül hosszú és rögös útra lépett, amelyen mindenkit szinte egyenként kell meggyőznie. Kívánok hozzá sok sikert és kitartást. Ami pedig magát a könyvet illeti, így kellett megírni, úgy jó, ahogy van. Értékét abban hordozza, hogy képes elgondolkodtatni: mi fontos és mi nem, mikor kell küzdeni és mikor elfogadni?”. - Dr. Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere, 2013 május, Libellus könyvbemutató

Libellus könyvbemutató, 2013. május - Dr Zombor Gábor

Nick Noa

Nick Noa, a méhnyakrákos nők elhivatott támogatója 2013 decemberében az alábbi kedves szavakat írta:

Ezt a könyvet kaptam Icótól! Azt a könyvet amit Ő írt! Az első pár oldalt olvasván nagyon meghatott! Újra átéltem mindazt az örömöt és bánatot ami vele is megtörtént! Örömöt melyet a férjem (Balázs Vasas) és a gyerekeim (Pálma Vasas, Viktor Vasas) nyújtanak nekem, bánatot ami ezek után következett! A Hpv! Tényleg rettenetes a gyermekáldás után átélni ezt! Azután amikor úgy érzed beteljesedik az életed! Egy csodállatos férj gyönyörü gyerekek... azt hiszed ez a menyország semmi rossza nem történhet! Eléred azt amire mindig vágytál! Egy szerető harmónikus kis család! Aztán.... jön a feketeleves a küzdelem az életedért amikor minden családtagod és barátod szemében hangjában látod és hallod az aggodalmat! Ami egyrészről erőt ad am másrészről... talán ezt az érzést nem is lehet szavakba önteni.... Egy biztos nagyon nem egyszerű dolog! Am kitartással hittel és szeretettel le lehet győzni! Kitartást kívánok mindenkinek! ♥

Hírek

7. osztályos lányok oltása méhnyakrák ellen

2017.09.09.

Összeszedtük a Szülők leggyakoribb kérdéseit, és kuratóriumi Nőgyógyászunk könnyen érthető formában megválaszolta azokat. Olvassátok, osszátok! 

Vegyük komolyan a méhnyakrák-megelőzést!

Jelentkezz a Vándorkiállításunk következő helyszínének!

2017.09.09.

Városról-városra, faluról-falura jár a Mályva Tükör  - Szembenézés a méhnyakrákkal érintettek érzelmeivel című vándorkiállításunk, hogy minél több nőhöz eljusson a méhnyakrák megelőzés híre.

Elindítottuk a Mályvavirág Webshopot!

2017.09.09.

Egyelőre a Gyógyulókat célozza a kínálat, de rövidesen bővítjük a választékot!

http://malyvavirag.hu/shop

Libellus és Napló

Libellus és Napló

Szokták azt is mondani, hogy ez a “remény könyve”

Támogatás

Mályvavirág - Támogassa alapítványunkat a méhnyakrák ellen

Támogasd a munkánkat,
segíts, hogy segíthessünk!