A méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért
Mályvavirág - Együtt a méhnyakrák ellen

Várunk a Mályvavirágok közössége titkos Facebook csoportunkban!

Több, mint 500 sorstárs segíti egymást a mindennapokban, egy erőt adó, nagyon pozitív hangulatú csoportban! Nem vagy egyedül, együtt könnyebb! Várjuk a jelentkezésedet!

Írj nekünk emailt az info [at] malyvavirag.hu oldalon, vagy privát üzenetet a facebook.com/malyvavirag oldalon. Ne felejtsd el megírni a FB bejelentkezéshez használt email címedet, erre tudjuk küldeni Neked a meghívót a Mályvavirágok közösségébe.

A csoport titkos, ami azt jelenti, hogy nem lehet megtalálni a keresőben, így a nehéz témákról, intim kérdésekről is biztonságban lehet beszélgetni.

Minden korosztályt nagy szeretettel várunk!

Hírek

Megalakult a Női Liga - a Mályvavirágok is alapító tagjai

2018.05.16.

Célunk, hogy a leggyakoribb női megbetegedések (endometriózis, méhnyakrák, petefészekrák, mellrák) és a babagenetika területén közösen támogassuk a nők egészségét, az érdekérvényesítés, az edukáció, az egészségmegőrzés területén. 

 

PSZICHOLÓGUS a Mályvavirágnál

2018.04.22.

Mostantól pszichológussal is segítjük a Mályvavirágok gyógyulását! Kreidl Márti egy fiatal, csupa szív-lélek, a téma iránt teljesen elkötelezett szakember. 

Zsanett története: méhnyakrák a 3. kisbaba előtt

2018.04.22.

László-Rosta Zsanett története arról, hogy élte meg a diagnózist, hogyan segítettek a barátok, hogyan talált a Mályvavirágra, és mit tesz ma azért, hogy másnak ne kelljen végigmennie ezen az úton: youtube.com/watch?v=6d_62eFymU8

 

Libellus és Napló

Libellus és Napló

Szokták azt is mondani, hogy ez a “remény könyve”

Támogatás

Mályvavirág - Támogassa alapítványunkat a méhnyakrák ellen

Támogasd a munkánkat,
segíts, hogy segíthessünk!