A méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért
Mályvavirág - Együtt a méhnyakrák ellen

Kovács Krisztina

Kovács Krisztina

31 évesen, 2013 októberében a szokásos évi rákszűrés során egy bizonytalan P3-as eredményt kaptam. A vizsgálatot az orvos javaslatára 3 hónap múlva kellett volna megismételni. Nem vártunk januárig, korábban elmentem a nőgyógyászhoz, s decemberben az ismételt vizsgálat eredményét telefonon közölték velem: P5, laphámrák, legsúlyosabb verzió... Egy darabig tudtam magam tartani, majd összefolyt minden.

Jöttek a kérdések, miért én, hogyhogy ilyen gyorsan, miért pont most…

Az események hihetetlen gyorsan történtek, és mivel nem szültem még, a méhem megmentése volt a cél, de elsősorban az életemé!

Két műtétet végeztek rajtam, és bár a méhem megmaradt, gyermeket még szülhetek, lelkileg nagyon lassan, és nehezen dolgozom fel a történteket, de törekszem rá. Már nem a miérteket keresem, hanem azt tartom szem előtt, hogy élek. Másként, mint azelőtt. Szembe merek nézni az emberekkel, nem húzom meg magam, hanem kiállok magamért. Nem másoknak akarok megfelelni, mint korábban, hanem elsősorban magamnak.

Ez volt eddig életem legnehezebb harca, de sokkal erősebben keltem fel, mint előtte bármikor!!! Köszönöm ezt a hozzátartozóimnak és a Mályvavirág Alapítványnak!!! Szeretlek titeket!

Hírek

Május 19-ig Ózdon nézhető meg a vándorkiállításunk

2017.05.14.

Mályva Tükör - szembenézés a méhnyakrákban érintettek érzelmeivel

Május 8. - A petefészekrák világnapja

2017.05.08.

Rejtett kamerás technikával forgatott kisfilmmel hívja fel a figyelmet a Mályvavirág Alapítvány a petefészekrákkal kapcsolatos ismeretek és tünetek felismerésének fontosságára.

Adód 1%-a nagy segítség a munkánkhoz!

2017.03.06.

Mályvavirág Alapítvány adószáma: 18504530-1-04 Köszönjük!

Libellus és Napló

Libellus és Napló

Szokták azt is mondani, hogy ez a “remény könyve”

Támogatás

Mályvavirág - Támogassa alapítványunkat a méhnyakrák ellen

Támogasd a munkánkat,
segíts, hogy segíthessünk!